UV listrik, transfter cai, shinning percetakan sikat rambut sareng ku cecekelan anu dirancang

Pedaran pondok:


  • Bahan: ABS , karét , nilon, bulu.
  • Warna: Emas, Biru , kembang… Kustomisasi.
  • MOQ: 2400PCS / Gaya
  • Detil Produk

    FAQ

    Tanda Produk

    167-2586UV 167-2554UV 167-2151UV  167-2187UV

    167-2586UV, 167-2554UV, 167-2151UV, 167-2187UV

    B142-2586B B142-2185B B142-2143B B142-2152B

    B142-2586B, B142-2185B, B142-2143B, B142-2152B

    S09-2286S S09-2586S  S09-2151S S09-2152S

    S09-2286S, S09-2586S, S09-2151S, S09-2152S

    S09-2586S S09-2554S S09-2561S S09-2562S

    S09-2586S, S09-2554S, S09-2561S, S09-2562S

    S43-2586S S43-2151S  S43-2213SC S43-2143S

    S43-2586S, S43-2151S, S43-2213SC, S43-2143S

    S121-2586S S121-2185S S121-2187S S121-2143S

    S121-2586S, S121-2185S, S121-2187S, S121-2143S

    S140-2586S S140-2151S S140-2143S S140-2111S

    S140-2586S, S140-2151S, S140-2143S, S140-2111S

    S148-2586S  S148-2151S  S148-2213SC S148-2152S

    S148-2586S, S148-2151S, S148-2213SC, S148-2152S

    T90-2151S T90-2143S T90-2127S T90-2214SC

    T90-2151S, T90-2143S, T90-2127S, T90-2214SC

    T150-2586UV T150-2214UVC T150-2143UV T150-2152UV

    T150-2586UV, T150-2214UVC, T150-2143UV, T150-2152UV

    Léngkah Ngolah

    Pra-produksi ------ sampel ------ konfirmasi-Bahan ------ pamilihan-Komponén ------ bagian ------ Injeksi-Kualitas ------ inspeksi-Komponén ------ bagian ------ permukaan ------ bérés-Kualitas ------ pamariksaan-Majelis-Kualitas ------ inspeksi-Pakét.

    Pasar Ékspor Utama

    Asia, USA, Mid East / Africa, Europe, Australia, India.

    Bungkusan & Kiriman

    Port FOB: NINGBO

    Anjog Waktos: 45-60 dinten.

    Paket Biasa: Unggal sikat ku kantong nilon kabuka. 12PCS / kotak jero.120PCS / karton.

    Cara pamayaran: deposit 30% T / T sateuacanna, nyaimbangkeun pamayaran ngalawan salinan B / L saatos kiriman.

    Rincian Produk

    Pola Éndah + Bantal fléksibel + Bristles Celeng Asli + Bristles nilon lemes. Éta lembut sareng masihan kulit sirah & rambut anjeun kondisisi alami nganggo téhnik anu parantos dianggo mangabad-abad. Nalika bulu babi ningkatkeun rambut anjeun, bulu nilon anu langkung panjang, langkung sesah tapi fléksibel dugi ka kulit sirah anjeun tanpa perjuangan, masagi unggal inci tina kulit sirah anjeun. Sadaya bentuk sirah tiasa dianggo dina cecekelan urang.

    Sikat Buleud pikeun Ngeringkeun Blow pikeun Awéwé sareng Lalaki paduli gaya rambut, Sikat Babak kalayan langkung seueur Fungsi Teu paduli kumaha anjeun hoyong sikat Babak, Vented atanapi Lempeng. Sikat gaya buleud kualitas pisan tiasa ngabantosan anjeun ngalempengkeun sareng ngagulung kabutuhan pikeun salon & bumi. Sikat rambut ieu Sampurna pikeun Rambut Panjang Atawa Pondok, Keriting Atanapi Lempeng, Kandel Atanapi Rapi. Sikat Kami Disain Ngajalankeun Ngalangkungan Tipe Rambut Ngaleungitkeun Tangles Nalika Ngadamel Rambut Éta lemes. Gawéna Heboh Dina Rambut baseuh Atanapi Anu Sampurna Pikeun Lalaki, Awéwé Sareng Barudak.

    Sikat rambut ieu tiasa nganggo percetakan listrik UV, ku kembang, percetakan transfer cai kai, percetakan warna-warni hérang. Desain khusus sareng sikat sampurna pikeun festival sareng hadiah. Kami gaduh sakitar 20 desain anu aya. Ogé desainna tiasa disesuaikan. Anjeun tiasa nawiskeun desain anjeun nyalira yén kami bakal leres-leres ngahargaan privasi produk anjeun. 


  • Saméméhna:
  • Teras: