Lapisan karét, listrik UV, percetakan shinning, sikat cai detangler mindahkeun cai ku bulu Intelliflex

Pedaran pondok:


  • Bahan: ABS , TPR , nilon,
  • Warna: Hideung, Beureum, Biru, Koneng, Ijo,… Kustomisasi.
  • MOQ: 2400PCS / Gaya
  • Detil Produk

    FAQ

    Tanda Produk

    1952,1953

    1952, 1953

    T1951WN

    T1951WN

    T1955 (2)

    T1955

    T1955

    T1955

    UV1955

    UV1955

    WT1951 WT1954

    WT1951, WT1954

    WT1952

    WT1952

    WT1952B

    WT1952B

    Léngkah Ngolah

    Pra-produksi ------ sampel ------ konfirmasi-Bahan ------ pamilihan-Komponén ------ bagian ------ Injeksi-Kualitas ------ inspeksi-Komponén ------ bagian ------ permukaan ------ bérés-Kualitas ------ pamariksaan-Majelis-Kualitas ------ inspeksi-Pakét.

    Pasar Ékspor Utama

    Asia, USA, Mid East / Africa, Europe, Australia, India.

    Bungkusan & Kiriman

    Port FOB: NINGBO

    Anjog Waktos: 45-60 dinten.

    Paket Biasa: Unggal sikat ku kantong nilon kabuka. 12PCS / kotak jero.120PCS / karton.

    Cara pamayaran: deposit 30% T / T sateuacanna, nyaimbangkeun pamayaran ngalawan salinan B / L saatos kiriman.

    Rincian Produk

    Sikat rambut Detangler nganggo bulu intél Intelliflex anu ngabengkokkeun sareng lentur pikeun miceun knot kalayan gampang. Sikat rambut Detangler tampil sampurna sareng rambut lempeng, rambut keriting, rambut ipis, rambut kandel, rambut rusak, rambut palsu, sareng bahkan ekstensi. Éta tiasa dianggo dina rambut WET atanapi Garing sareng kirang rusak. Bulu intuiflex sacara lembut tiasa misahkeun sanajan anu paling tanggel tina kusut tanpa nyabak, ngageleger atanapi narik. Daun rambut katingali ngagurilap sareng sutra sareng kirang garing. Sikat rambut Detangler dirancang cemerlang pikeun ngaleutikan nyeri sareng ngajaga rambut tina tungtung beulah. Éta ngamungkinkeun anjeun nyikat ku kirang kakuatan sahingga anjeun tiasa detangle kalayan kirang ngaruksak rambut anjeun. Sikat rambut anu baseuh henteu sapertos sikat biasa anu dianggo ngalawan rambut, nyikat kana knot Bulu sikat anu fleksibel cocog pikeun anu déwasa sareng murangkalih anu kulit sirah lembut atanapi sénsitip. Bulu bulu anu unik tiasa sacara lembut misah komo anu paling tanggel tina kusutna henteu nganggo ripping, yanking atanapi tarik. Sedengkeun sikat biasa dianggo ngalawan buuk, dasarna nyabak sareng nyabut rambut rajutan tibatan detangling. Bulu bulu tiasa di sms dina uji tarik 4-5N ayeuna.

    Kami ngagaduhan bentuk anu béda anu tiasa dilakukeun sareng detangler. Sareng tiasa ku bérés pangaruhna béda. Lapisan karét, transfer cai, transfer panas, listrik UV, lukisan hérang sadayana sayogi.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • PRODUK Hubungan