Lapisan karét, mindahkeun cai, sikat rambut rambut listrik ngawelah listrik UV sareng bantal fleksibel

Pedaran pondok:


  • Bahan: ABS, karét, nilon,
  • Warna: Listrik UV warna-warni, palapis karét, suntikan… kustomisasi.
  • MOQ: 2400PCS / Gaya
  • Detil Produk

    FAQ

    Tanda Produk

    S137-2286S

    S137-2286S

    S148-2586S

    S148-2586S

    T99-2286T

    T99-2286T

    T99-2586T

    T99-2586T

    T124-2586T

    T124-2586T

    T150-2586T

    T150-2586T

    T150-2586UV

    T150-2586UV

    T159-2586TN

    T159-2586TN

    T163-2586T

    T163-2586T

    Z112-2586Z

    Z112-2586Z

    Léngkah Ngolah

    Pra-produksi ------ sampel ------ konfirmasi-Bahan ------ pamilihan-Komponén ------ bagian ------ Injeksi-Kualitas ------ inspeksi-Komponén ------ bagian ------ permukaan ------ bérés-Kualitas ------ pamariksaan-Majelis-Kualitas ------ inspeksi-Pakét.

    Pasar Ékspor Utama

    Asia, USA, Mid East / Africa, Europe, Australia, India.

    Bungkusan & Kiriman

    Port FOB: NINGBO

    Anjog Waktos: 45-60 dinten.

    Paket Biasa: Unggal sikat ku kantong nilon kabuka. 12PCS / kotak jero.120PCS / karton.

    Cara pamayaran: deposit 30% T / T sateuacanna, nyaimbangkeun pamayaran ngalawan salinan B / L saatos kiriman.

    Rincian Produk

    Sikat dayung ku bantal fleksibel sareng pin nilon. Naha anjeun ngagaduhan rambut anu pénak, kentel, keriting, baseuh atanapi garing, Paddle Brush hipu tiasa dianggo sareng sadaya jinis rambut, sacara lemes dibatesan nalika nyikat kana buuk anjeun. Éta moal narik atanapi tarik, tibatan bulu buleud anu lembut bakal masagi kulit sirah anjeun. Ogé éta tiasa ngahontal hasil salon profesional di bumi pikeun gaya gancang sareng efektif, sampurna pikeun detangling sareng blow blowing kanggo nyandak rambut anjeun tina baseuh janten garing. Daun rambut anjeun lemes, lemes sareng langsing. Nampilkeun bentuk tradisional anu dirancang pikeun ngalempengkeun, nguatkeun, ngébréhkeun atanapi gaya nalika niupan garing, éta aya dina cetakan kembang sareng warna permén panon. Pasang kesan bantalan sikat ku dasar bantalna anu lega, fleksibel sareng bulu tipis, pikeun dianggo sareng ngararasakeun sikat bébas sareng detangling. Sikat dayung cocog pikeun buuk panjang lempeng atanapi rambut kandel. Bantal anu dieusi ku hawa mangrupikeun inci nyerep shock inci pikeun kulit sirah anu lemes anjeun. Tip bulu anu dilapis, dibuleudkeun ngabantosan nyegah nyebrot sareng ngarusak sareng polah ngacapruk tanpa narik.

    Sikat rambut buuk kalayan sababaraha jinis gagang non-slip anu inovatif sareng ergonomis. Cekelan ieu parantos dirarancang khusus kalayan pangendalian sareng kanyamanan maksimal nalika gaya. Gampang pikeun ngahontal hasil salon profesional di bumi ku sikat ieu. Anjeun tiasa milih seueur jinis gagang, gagang gampang saderhana klasik, gagang kalayan desain piring, bentuk khusus anu dirancang pikeun gagang ....


  • Saméméhna:
  • Teras: