Sikat rambut palapis karét nganggo percetakan warna-warni sareng gagang desain

Pedaran pondok:


  • Bahan: ABS , karét , nilon, bulu.
  • Warna: Hideung, Ungu, Pink, Biru, Koneng, Emas.… Kustomisasi.
  • MOQ: 2400PCS / Gaya
  • Detil Produk

    FAQ

    Tanda Produk

    T42-2586T T42-2554T T42-2143T T42-2142T

    T42-2586T, T42-2554T, T42-2143T, T42-2142T

    T62-2586T  T62-2151T T62-2143T   T62-2152T

    T62-2586T, T62-2151T, T62-2143T, T62-2152T

    T65-2586T  T65-2185T T65-2152T T65-2111T

    T65-2586T, T65-2185T, T65-2152T, T65-2111T

    T66-2586T T66-2153T T66-2142T T66-2213TC

    T66-2586T, T66-2153T, T66-2142T, T66-2213TC

    T119-2586T T119-2554T T119-2153T T119-2214TC

    T119-2586T, T119-2554T, T119-2153T, T119-2214TC

    T122-2586T T122-1765T T122-2208TC T122-2151T

    T122-2586T, T122-1765T, T122-2208TC, T122-2151T

    T143-2586T  T143-2152T T143-2143T T143-303T

    T143-2586T, T143-2152T, T143-2143T, T143-303T

    T145-2586T T145-2151T T145-2213TC T145-2127T

    T145-2586T, T145-2151T, T145-2213TC, T145-2127T

    T145-2586T T164-1765T T164-1965T      T145-12227T

    T145-2586T, T164-1765T, T164-1965T, T145-12227T

    T149-2586T  T149-2554T T149-2143T T149-2213TC

    T149-2586T, T149-2554T, T149-2143T, T149-2213TC

    T156-2586T  T156-1765T T156-2143T T156-2111T

    T156-2586T, T156-1765T, T156-2143T, T156-2111T

    T165-2151T  T165-1765T  T165-2561TSP  T165-2213TC

    T165-2151T, T165-1765T, T165-2561TSP, T165-2213TC

    T166-2586T T166-1765T T166-2561T  T166-2562T

    T166-2586T, T166-1765T, T166-2561T, T166-2562T

    Léngkah Ngolah

    Pra-produksi ------ sampel ------ konfirmasi-Bahan ------ pamilihan-Komponén ------ bagian ------ Injeksi-Kualitas ------ inspeksi-Komponén ------ bagian ------ permukaan ------ bérés-Kualitas ------ pamariksaan-Majelis-Kualitas ------ inspeksi-Pakét.

    Pasar Ékspor Utama

    Asia, USA, Mid East / Africa, Europe, Australia, India.

    Bungkusan & Kiriman

    Port FOB: NINGBO

    Anjog Waktos: 45-60 dinten.

    Paket Biasa: Unggal sikat ku kantong nilon kabuka. 12PCS / kotak jero.120PCS / karton.

    Cara pamayaran: deposit 30% T / T sateuacanna, nyaimbangkeun pamayaran ngalawan salinan B / L saatos kiriman.

    Rincian Produk

    Sikat buuk ngawelah, bentukna béda sikat rambut hampang, sikat rambut buleud, sikat rambut curhat. Sikat rambut laras aluminium sadayana tiasa sayogi. Sikat rambut nganggo bulu-bulu tipis, sikat anu leueur lemes dina kulit sirah sareng moal narik rambut. Éta ngandung harti yén anjeun olahtalatah kulit sirah nalika nyikat anu ningkatkeun sirkulasi, sahingga ngabantosan ngamajukeun tumuh rambut. Sikat rambut kanggo Lalaki sareng Awéwé, Hebat dina Rambut baseuh atanapi Garing, Rambut Kandel Keriting Kandel Panjang sareng sadaya jinis rambut.

    Pakem kalayan desain piring anu béda. Dirarancang non-slip dirancang, cekelan anu raoseun sareng henteu gampang digolongkeun. Nanganan handapeun ku liang, merenah pikeun ngagantung. Pakem inovatif, ergonomis non-slip parantos dirarancang khusus pikeun masihan anjeun kadali maksimum sareng kanyamanan nalika gaya. Gampang pikeun ngahontal hasil salon profesional di bumi ku sikat rambut ieu. Anjeun tiasa milih saha waé anu anjeun resep pikeun cecekelan éta. Sababaraha diantarana tiasa nganggo sentuhan anu langkung lemes, sababaraha di antawisna tiasa nganggo desain warna-warni, ogé anjeun tiasa nyetak logo anjeun dina lokasi piring. Pelatna tiasa béda warna sareng pangaruhna salaku gagang, contona, anjeun tiasa cet warna dina piring sareng palapis karét dina sikatna. Sareng pinballs tiasa warna anu sami sareng piring salaku hiji seri. 


  • Saméméhna:
  • Teras: