Sikat rambut buleud propésional sareng tahan suhu luhur dina gaya anu béda

Pedaran pondok:


  • Bahan: ABS, laras Aluminium , Nylon, Bristles
  • Warna: Listrik UV warna-warni, palapis karét, suntikan… kustomisasi.
  • MOQ: 2400PCS / Gaya
  • Detil Produk

    FAQ

    Tanda Produk

    _S7A0093

    S7A0093

    167-2208UV   167-2213UV   167-2212UV

    167-2208UV, 167-2213UV, 167-2212UV

    6508TC 6513TC 6512TC

    6508TC, 6513TC, 6512TC

    6608TC  6613TC 6612TC (2)

    6608TC, 6613TC, 6612TC 

    6608TC  6613TC 6612TC

    6608TC, 6613TC, 6612TC

    6613TC 6612TC

    6613TC, 6612TC

    S43-2160T S43-2562T S43-2561T

    S43-2160T, S43-2562T, S43-2561T

    S150-2208SC  S150-2213SC S150-2212SC  S150-12227S

    S150-2208SC, S150-2213SC, S150-2212SC, S150-12227S

    T62-2208TC  T62-2213TC T62-2212TC

    T62-2208TC, T62-2213TC, T62-2212TC

    T159-2909TC T159-2908TC T159-2913TC

    T159-2909TC, T159-2908TC, T159-2913TC

    T160-2644TV T160-2634TV T160-2625TV T160-2618TV

    T160-2644TV, T160-2634TV, T160-2625TV, T160-2618TV

    T1244CVP T1234CVP T1228CVP T1218CVP

    T1244CVP, T1234CVP, T1228CVP, T1218CVP

    T6709TC T6708TC T6713TC T6712TC

    T6709TC, T6708TC, T6713TC, T6712TC

    WTSP001  WTSP002 WTSP003 WTSP004

    WTSP001, WTSP002, WTSP003, WTSP004

    Léngkah Ngolah

    Pra-produksi ------ sampel ------ konfirmasi-Bahan ------ pamilihan-Komponén ------ bagian ------ Injeksi-Kualitas ------ inspeksi-Komponén ------ bagian ------ permukaan ------ bérés-Kualitas ------ pamariksaan-Majelis-Kualitas ------ inspeksi-Pakét.

    Pasar Ékspor Utama

    Asia, USA, Mid East / Africa, Europe, Australia, India.

    Bungkusan & Kiriman

    Port FOB: NINGBO

    Anjog Waktos: 45-60 dinten.

    Paket Biasa: Unggal sikat ku kantong nilon kabuka. 12PCS / kotak jero.120PCS / karton.

    Cara pamayaran: deposit 30% T / T sateuacanna, nyaimbangkeun pamayaran ngalawan salinan B / L saatos kiriman.

    Rincian Produk

    Sikat rambut laras buleud aluminium ngamungkinkeun anjeun ngaluncurkeun sikat ku cara anu raoseun sapertos gerakan anu langkung normal. Didamel nganggo bulu jarak, sikat termal anu vented ngamungkinkeun aliran hawa anu cekap, pikeun ngalemeskeun rambut anjeun sareng tiasa diatur pikeun gaya. Alat penata rambut anu saé pikeun ngirangan waktos rambut anjeun kakeunaan panas sareng hindarkeun karusakan! Sikat bulu nilon didamel nganggo bulu lemes anu hipu nanging cukup fleksibel pikeun ngencarkeun rambut anjeun kalayan gampang. Dirancang kalayan bulu jarakna, sikat volumisasi rambut kompak kami bakal ngabantosan nambihan rambutna sareng ngirangan keriting sareng ogé masagi kulit sirah anjeun sareng ngarangsang sirkulasi hawa anu langkung saé. Ningkatkeun penampilan rambut anjeun sareng ningkatkeun tékstur sareng ngirangan rambut rapuh sareng beulah tungtung ku sikat blush kami pikeun rambut pikeun tampilan gaya salon. Ngagunakeun téknologi nano keramik + ionik, sikat buleud ieu ngaluarkeun ion négatip nalika dipanaskeun, anu bakal ngégél kutikula sareng ngajagaan rambut, gampang ngéser nalika nyikat. Sikat buleud ieu pikeun pangeringan niup ngabantosan anjeun ngalempengkeun sareng nambihan polumeu, nyiptakeun gelombang sareng ngagulung gumantung kana karesep anjeun. Éta sampurna pikeun sadaya jinis rambut sareng gaya rambut. Tong aluminium kalayan percetakan keramik tiasa janten tahan suhu tinggi (dugi ka 428 ° F / 220 ° C). Bulu nilon tiasa 6/6.

    Sikat rambut buleud laras aluminium kalayan ukuran anu bénten-bénten, urang gaduh 54mm, 44mm, 34mm, 25mm normal.

    Sadaya ukuran ukuran tiasa dirakit nganggo bentuk gagang anu béda, urang gaduh gagang klasik, mode, asli, sareng propésional anu sayogi.


  • Saméméhna:
  • Teras: