Sikat rambut gaya anyar populér

Pedaran pondok:


  • Bahan: ABS, Karét , Nylon, Bristles
  • Warna: Listrik UV warna-warni, palapis karét, suntikan… kustomisasi.
  • MOQ: 2400PCS / Gaya
  • Detil Produk

    FAQ

    Tanda Produk

    1793P

    1793P

    1953 1952

    1953, 1952

    2862

    2862

    8543A 8542A

    8543A, 8542A

    8587  8588

    8587, 8588

    8587 8588

    8587, 8588

    8886 8565 8566

    8886, 8565, 8566

    9583 9582 8584 8585

    9583, 9582, 8584, 8585

    T1842

    T1842

    t1854

    t1854

    Léngkah Ngolah

    Pra-produksi ------conto------ konfirmasi-Bahan------ mésér-Komponén ------bagian------ Suntikan-Kualitas------ pamariksaan-Komponén ------bagian ------permukaan------ bérés-Kualitas ------pamariksaan-Majelis-Kualitas ------pamariksaan-Paking.

    Pasar Ékspor Utama

    Asia, USA, Mid East / Africa, Europe, Australia, India.

    Bungkusan & Kiriman

    Port FOB: NINGBO

    Anjog Waktos: 45-60 dinten.

    Paket Biasa: Unggal sikat ku kantong nilon kabuka. 12PCS / kotak jero.120PCS / karton.

    Cara pamayaran: deposit 30% T / T sateuacanna, nyaimbangkeun pamayaran ngalawan salinan B / L saatos kiriman.

    Rincian Produk

    Kami gaduh sikat sareng gaya rambut sikat sikat.

    Anjeun tiasa milih dina warna-warni sikat listrik listrik sikat sikat rambut, Suntikan warna sikat rambut klasik sareng bulu nilon, palapis karét warna-warni sikat baseuh sareng liang dina bantal, Sikat baseuh baseuh sareng palapis karét, Kembang gradién UV éléktrik listrik sikat sikat rambut, Suntik klasik sikat rambut bantal, sikat ngagoda ku bulu sareng nilon dicampur, sikat baseuh dina desain warna percetakan 3D.

    Sareng kami gaduh bahan énggal ngarepkeun palastik, kai sareng awi. Éta bahan komposit Biomassa. Mangrupikeun jinis bahan tahan anyar anu diwangun ku bahan macromolecular sareng bahan biomassa. Kusabab eusi bahan lingkungan énggal langkung ti 50%, produkna ngagaduhan kaunggulan perlindungan lingkungan sareng karbon handap. Sareng kami ngagaduhan serat awi sareng jarami anu sayogi.

    Sikat ngagoda tiasa ningkatkeun kontrol gaya ku kombinasi bulu babi sareng bulu nilon. Cecekelan buntut beurit Tapered fitur tungtung pick pikeun perpisahan, misahkeun, sareng touch final. Bulu babi pondok pikeun nyiptakeun tegangan sareng hérang sareng turmalin ditingkatkeun bulu nilon gampang ngalir ngaliwatan rambut. Bulu celeng nyikat ngabersihan sareng kaayaan buuk sareng ngadistribusikaeun minyak alami rambut dina batang rambut. 

    Sikat rambut curug anu baseuh pikeun rambut didamel tina bahan anti-statis, pin lemes mawa kateguhan superlatif sareng daya tahan. Solusi anu sampurna pikeun lilitan rambut, masalah éléktrostatik sareng gampang dibersihkeun.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • PRODUK Hubungan