Warta Industri

  • Produk Anu Teu Diprédaan Ieu Penting pisan pikeun Rambut lemes, Sehat

    Salami kami resep ngalancarkeun rutinitas potongan rambut urang sareng harta karun anu dipendakan di dapur sapertos garpu (Hapunten, Ariel), balanja sikat rambut pangsaéna pikeun nyocogkeun jinis rambut, tékstur, panjang, sareng karesep gaya anjeun jauh tina teu rumit. Sikat anu anjeun anggo pikeun ngaleupaskeun snarls atanapi ngadistribusikaeun con ...
    Maca deui
  • Sikat Rambut Pangsaéna pikeun Gaya Mane

    Sadayana peryogi sikat rambut anu saé. Naha éta nyandak sababaraha knot atanapi ngan masihan rambut anjeun sababaraha bentuk tambahan, éta mangrupikeun alat serbaguna anu penting pikeun milarian anu pangsaéna. Tangtosna, upami anjeun milarian anu anyar, maka anjeun bakal hoyong mastikeun yén anjeun kéngingkeun anu leres-leres berhasil sareng ...
    Maca deui
  • 6 peretasan rambut para ahli ieu bakal * langsung * nambihan volume sareng kandel rambut anjeun

    Naha anjeun milari niru bouffant Sixties, amp ante dina pembaruan klasik atanapi ngan saukur nyiptakeun sababaraha gerakan tousled sapanjang buuk, buuk anu ageung henteu pernah kaluar tina gaya. Tapi upami anjeun lahir sareng rambut anu saé, atanapi rambut anjeun parantos ipis langkung mangtaun-taun, ngahontal volume ...
    Maca deui