Warta Perusahaan

  • Subject: On Line sales in Amazon

    Judul: Penjualan Langsung di Amazon

    Judul: Penjualan Langsung di Amazon Ningbo Yongsheng Brush Co., Ltd. -salah hiji pabrik sikat rambut profesional anu kawéntar di Cina. Amazon-salah sahiji pangecér barang dagangan online panggedéna. Kusabab 2018, perusahaan kami parantos ngalaksanakeun penjualan e-commerce lintas Amazon sareng nganggo forei nyalira ...
    Maca deui
  • Subject: New material-Bamboo Fiber brush/Straw Brush

    Subjék: Bahan-serat Serat Awi / Sikat Jarami Anyar

    Subjék: Sikat bahan-Awi serat Anyar / Sikat Jarami Teu aya palastik, henteu kai, teu aya logam. Ningbo Yongsheng Brush Co., Ltd. parantos hasil ngalarapkeun matérial énggal - bahan komposit Biomassa. Mangrupikeun jinis bahan tahan énggal anu diwangun ku bahan macromolecular sareng biomassa materia ...
    Maca deui
  • Subject: Approaching Artificial Intelligence(AI) 

    Subjék: Ngadeukeutan Kecerdasan Buatan (AI) 

    Subjék: Ngadeukeutan Kecerdasan Ponggawa (AI) Leres, AI caket! Kusabab kasusah dina ngarékrut pagawé, khususna pangaruh wabah di taun 2020. Ningbo Yongsheng Brush Co., Ltd. parantos ngusahakeun pisan ngembangkeun kamekaran téknologi AI kana produksi massal. Ayeuna, seuseueurna inje ...
    Maca deui