Warta

  • Subject: On Line sales in Amazon

    Judul: Penjualan Langsung di Amazon

    Judul: Penjualan Langsung di Amazon Ningbo Yongsheng Brush Co., Ltd. -salah hiji pabrik sikat rambut profesional anu kawéntar di Cina. Amazon-salah sahiji pangecér barang dagangan online panggedéna. Kusabab 2018, perusahaan kami parantos ngalaksanakeun penjualan e-commerce lintas Amazon sareng nganggo forei nyalira ...
    Maca deui
  • Subject: New material-Bamboo Fiber brush/Straw Brush

    Subjék: Bahan-serat Serat Awi / Sikat Jarami Anyar

    Subjék: Sikat bahan-Awi serat Anyar / Sikat Jarami Teu aya palastik, henteu kai, teu aya logam. Ningbo Yongsheng Brush Co., Ltd. parantos hasil ngalarapkeun matérial énggal - bahan komposit Biomassa. Mangrupikeun jinis bahan tahan énggal anu diwangun ku bahan macromolecular sareng biomassa materia ...
    Maca deui
  • Subject: Approaching Artificial Intelligence(AI) 

    Subjék: Ngadeukeutan Kecerdasan Buatan (AI) 

    Subjék: Ngadeukeutan Kecerdasan Ponggawa (AI) Leres, AI caket! Kusabab kasusah dina ngarékrut pagawé, khususna pangaruh wabah di taun 2020. Ningbo Yongsheng Brush Co., Ltd. parantos ngusahakeun pisan ngembangkeun kamekaran téknologi AI kana produksi massal. Ayeuna, seuseueurna inje ...
    Maca deui
  • Produk Anu Teu Diprédaan Ieu Penting pisan pikeun Rambut lemes, Sehat

    Salami kami resep ngalancarkeun rutinitas potongan rambut urang sareng harta karun anu dipendakan di dapur sapertos garpu (Hapunten, Ariel), balanja sikat rambut pangsaéna pikeun nyocogkeun jinis rambut, tékstur, panjang, sareng karesep gaya anjeun jauh tina teu rumit. Sikat anu anjeun anggo pikeun ngaleupaskeun snarls atanapi ngadistribusikaeun con ...
    Maca deui
  • Sikat Rambut Pangsaéna pikeun Gaya Mane

    Sadayana peryogi sikat rambut anu saé. Naha éta nyandak sababaraha knot atanapi ngan masihan rambut anjeun sababaraha bentuk tambahan, éta mangrupikeun alat serbaguna anu penting pikeun milarian anu pangsaéna. Tangtosna, upami anjeun milarian anu anyar, maka anjeun bakal hoyong mastikeun yén anjeun kéngingkeun anu leres-leres berhasil sareng ...
    Maca deui
  • 6 peretasan rambut para ahli ieu bakal * langsung * nambihan volume sareng kandel rambut anjeun

    Naha anjeun milari niru bouffant Sixties, amp ante dina pembaruan klasik atanapi ngan saukur nyiptakeun sababaraha gerakan tousled sapanjang buuk, buuk anu ageung henteu pernah kaluar tina gaya. Tapi upami anjeun lahir sareng rambut anu saé, atanapi rambut anjeun parantos ipis langkung mangtaun-taun, ngahontal volume ...
    Maca deui