Sikat rambut mini ku palapis karét warna-warni, listrik uv, mindahkeun cai

Pedaran pondok:


  • Bahan: ABS, Karét , Nylon, Bristles
  • Warna: Listrik UV warna-warni, palapis karét, suntikan… kustomisasi.
  • MOQ: 2400PCS / Gaya
  • Detil Produk

    FAQ

    Tanda Produk

    2680T

    2680T

    S140X-9 S140X-7   S140X-3 S140X-2

    S140X-9, S140X-7, S140X-3, S140X-2

    T42X-6T T42X-7T T42X-5T T42X-19T

    T42X-6T, T42X-7T, T42X-5T, T42X-19T

    T66X-6T T66X-7T T66X-5T T66X-19T

    T66X-6T, T66X-7T, T66X-5T, T66X-19T

    T90X-6 T90X-7 T90X-5 T90X-2

    T90X-6, T90X-7, T90X-5, T90X-2

    T119X-6T T119X-7T T119X-19T  T119X-2T

    T119X-6T, T119X-7T, T119X-19T, T119X-2T

    T140X-6T T140X-17T T140X-3T T140X-2T

    T140X-6T, T140X-17T, T140X-3T, T140X-2T

    T2681

    T2681

    UV144X-6  UV144X-7  UV144X-17  UV144X-5

    UV144X-6, UV144X-7, UV144X-17, UV144X-5

    Léngkah Ngolah

    Pra-produksi ------ sampel ------ konfirmasi-Bahan ------ pamilihan-Komponén ------ bagian ------ Injeksi-Kualitas ------ inspeksi-Komponén ------ bagian ------ permukaan ------ bérés-Kualitas ------ pamariksaan-Majelis-Kualitas ------ inspeksi-Pakét.

    Pasar Ékspor Utama

    Asia, USA, Mid East / Africa, Europe, Australia, India.

    Bungkusan & Kiriman

    Port FOB: NINGBO

    Anjog Waktos: 45-60 dinten.

    Paket Biasa: Unggal sikat ku kantong nilon kabuka. 24PCS / kotak jero. 240PCS / karton.

    Cara pamayaran: deposit 30% T / T sateuacanna, nyaimbangkeun pamayaran ngalawan salinan B / L saatos kiriman.

    Rincian Produk

    Ukuran Portabel Leutik - Ukuran Petite pikeun panyimpenan anu merenah, cocog pikeun gaya hirup sadidinten anjeun anu sibuk. Simpen dina kantong anjeun pikeun touch up nalika nuju di perjalanan. Sikat rambut mini tiasa dianggo dina rambut baseuh atanapi garing sareng sampurna pikeun lalaki, awéwé sareng murangkalih. Kami ngajantenkeun sikat langkung alit, langkung saé sareng sampurna pikeun kahirupan anu langsung. Ukuran Petite kanggo panyimpenan anu merenah, gampang kana dompét anjeun, sareng murangkalih ogé resep. Sikat ieu tiasa dianggo saé dina rambut baseuh atanapi garing. Cocog pikeun awéwé , lalaki sareng murangkalih, buuk panjang atanapi pondok, buuk keriting ipis atanapi kandel.

    Sikat Rambut Detangler Saeutik kami nganggo Ekslusif, bulu anu kokohok lembut masagi kulit sirah bari ngarangsang aliran getih sareng nguatkeun rambut anjeun

    Squir Detanglers kami didesain cemerlang pikeun ngaleutikan nyeri sareng ngajaga rambut tina tungtung beulah sareng rusak. Éta ngamungkinkeun anjeun nyikat ku kirang kakuatan sahingga anjeun tiasa detangle kalayan kirang ngaruksak rambut anjeun.

    Ogé kami ngagaduhan sababaraha jinis bentuk dina sirah sareng gagang tiasa dipilih. Nanganan kalayan cekelan lemes tiasa janten gampang pisan diatur. Huluna anu béda tiasa dianggo dina seueur pamandangan sareng sadaya pangaruh anu anjeun pikahoyong.

    Tilepan sareng desain kompak pikeun gampang dibawa. Ukuran mini pas dina saku, dompet, kantong kopling. Cocog pikeun perjalanan, tanggal, balanja, kaluar.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • PRODUK Hubungan