Palapis karét warna sikat rambut rambut klasik kalayan desain anu cekelan nyaman

Pedaran pondok:


  • Bahan: ABS , karét , nilon, bulu.
  • Warna: Hideung, Beureum.… Kustomisasi.
  • MOQ: 2400PCS / Gaya
  • Detil Produk

    FAQ

    Tanda Produk

    T09-2586T  T09-2151T  T09-2143T  T09-2562T

    T09-2586T, T09-2151T, T09-2143T, T09-2562T

    T71-2586T T71-2208TC T71-2554TSP  T71-2152T

    T71-2586T, T71-2208TC, T71-2554TSP, T71-2152T

    T153-2586T  T153-2142T  T153-2208T T153-2562T

    T153-2586T, T153-2142T, T153-2208T, T153-2562T

    T160-2586T T160-1765TSP  T160-2185T T160-2151T

    T160-2586T, T160-1765TSP, T160-2185T, T160-2151T

    Léngkah Ngolah

    Pra-produksi ------ sampel ------ konfirmasi-Bahan pameseran-Komponén ------ bagian Injeksi-Kualitas ------ pamariksaan-Komponén ------ bagian - ---- permukaan ------ finish-Quality ------ inspeksi-Assembly-Quality ------ inspeksi-Packing.

    Pasar Ékspor Utama

    Asia, USA, Mid East / Africa, Europe, Australia, India.

    Bungkusan & Kiriman

    Port FOB: NINGBO
    Anjog Waktos: 45-60 dinten.
    Paket Biasa: Unggal sikat ku kantong nilon kabuka. 24PCS / kotak jero. 240PCS / karton.
    Cara pamayaran: deposit 30% T / T sateuacanna, nyaimbangkeun pamayaran ngalawan salinan B / L saatos kiriman.

    Rincian Produk

    Gagang Palasik sareng didesain ku palapis karét touch lemes pisan gampang pikeun nahan éta sareng nyaman. Sikat rambut parantos réngsé nganggo matte matéri pikeun mastikeun cekelan anu padet.

    Sikat rambut bantalan sikat tiasa dina bentuk anu sanés, bantal fleksibel sareng nilon atanapi bulu dicampur moal ngorondang atanapi narik rambut, ogé tiasa nganggo pijet anu saé. Dasar bantalan ngarangsang aliran getih dina kulit sirah, ngahasilkeun rambut anu langkung séhat, ngadorong pertumbuhan rambut, sareng ngabeungharan folikel rambut ku minyak alami, sedengkeun liang ventilasi alit ngagentos tekanan udara pikeun ngahindarkeun kulit sirah. Bakal aya liang dina bantal. Éta tiasa ngamungkinkeun hawa pikeun medar sareng tiasa ku pijet anu langkung lemes.

    Sikat rambut buuk cocog pikeun dianggo dina sadaya jinis rambut: rupa, kandel atanapi keriting. Produk ieu cocog pikeun sadayana sareng tiasa dianggo éndah dina rambut baseuh atanapi garing. Sikat buuk curuk ukuran ageung pas kana cangkéng sirah.

    Sikat rambut buleud tiasa nyiptakeun ombak lemes atanapi ngagulung, nambihan awak & kasampurnaan atanapi mulus & ngalempengkeun rambut kasar, keriting atanapi gundukan.

    Anjeun tiasa milih warna naon waé pikeun palapis karét, hiji warna pikeun sikat liang atanapi desain warna anu misah pikeun sirah sareng gagang. Hiji logo warna gratis. Paket normal nyaéta kantong nilon kabuka. Ogé urang tiasa nawiskeun gantungan plastik, gantungan kertas, kartu kertas, kantong opp, kotak PET sareng tampilan.


  • Saméméhna:
  • Teras: