Tentang Kami

NINGBO YONGSHENG BRUSH CO., LTD

Kami gaduh langkung ti 500 jinis anu béda-béda. Perusahaan urang gaduh kamampuan produksi anu ageung sareng hasil taunan kami nyaéta 30.000.000 PCS. Pesenan OEM / ODM SUKSES. 

NINGBO YONGSHENG BRUSH CO., LTD mangrupikeun pabrik industri anu khusus dina ngahasilkeun sababaraha jinis sikat, asesoris kamar mandi plastik sareng kaca spion kosmétik. Pabrik ieu aya di beulah kalér kota Ningbo, caket dieu sareng Zona Pangembangan Pariwisata Tasik Jiulong.

Pabrikna ngaliput dua puluh dua rebu dua ratus méter pasagi. Kalayan alat-alat canggih, Sistem manajemén anu ketat sareng éfisién. lt dikombinasikeun ku Produksi, pamariksaan Kualitas, Penjualan, suplai bahan Téknis, Gudang, sareng produk énggal anu ngagentos genep departemén khusus. Pikeun ngahontal tujuan salaku "polah salaku pamimpin industri", urang nyiptakeun sumber pangwangunan, kami nyaluyukeun wawasan profesional, inovatif sareng industri pikeun bersaing dina lapangan. Ayeuna, palanggan kami bakal ningali "Menang / Menang Hubungan" antara séwang-séwangan.

Disatujuan kuISO9001 ti 2003, kualitas pesanan sareng waktos pangiriman anjeun bakal dijamin ku téknolog pangalaman urang sareng 550 pagawé terampil sareng Yongsheng, Kami gaduh Dua puluh dua mesin suntikan sareng 9 panangan mékanis, Hiji garis percetakan otomatisasi, Opat tirai cai méja semprot tiruan, Dua puluh genep mesin ramé, Lima mesin percetakan layar, Tilu mesin stamping panas, Genep pukulan, Opat mesin buffing, Hiji mesin curting otomatis sareng Genep rangkep garis. Ogé kami gaduh tim pangembangan kapang sorangan supados urang tiasa ngembangkeun barang énggal sareng anjeun sasarengan. Kami ngekspor ka sadaya nagara. ASA, Éropa, Jepang, Wétan Tengah, Wétan Kidul… Anjeun pasti tiasa mendakan tujuan anu dipikahoyong. Kami tulus ngajak anjeun ngiringan kami dinten ieu sareng ngarepkeun naon anu tiasa urang janten kontributor kana kasuksesan sareng kamakmuran anjeun kahareup. Punten kersa ngahubungi kami pikeun inpormasi langkung lengkep ngeunaan produk kami atanapi pikeun panilitian anu sanés!